Med en brannstige på veggen er du sikret rask og trygg evakuering om dette skulle bli nødvendig.

Når vi skulle finne en brannstige vi kunne stole på, falt det naturlige valget på norsk kvalitet fra Norgesstigen. En utfellbar brannredningsstige som ikke er i bruk fremtrer den som en list på veggen og kan kun åpnes ved ønskede rømningspunkter. Stigetrinnene ligger oppover og skjult inne i stigen når den er innfelt. Ved å trekke ut en utløsersplint ved et rømningspunkt åpnes stigen og felles ut fra veggen av sin egen tyngde. Man kan om ønskelig ha flere rømningspunkt slik at samme stige kan benyttes i flere etasjer. Stigen kan da klatres i fra begge sider. Stigen monteres vanligvis inntil et vindu eller balkong.

Vi leverer og monterer brannstiger i alle lengder. Ved lengder over 5 meter kan vi også levere med ryggbøyler slik at kravene ihht. TEK 10 opprettholdes.

Til hver stige kan det leveres festemateriell og skims (mellomleggsplater) for finjustering på ujevn vegg. Når vannbrett eller bordkledning ligger i ulike plan benyttes avstandsstykker eller teleskopiske braketter.

Stigene er enkle å montere - krever hovedsakelig en vanlig stige, drill og vater. Behersker du disse hjelpemidlene vil du, sammen med en enkel monteringsanvisning, montere en stige i løpet av kort tid.
Ønsker dere hjelp til montering ordner vi selvfølgelig dette.

Norgesstigen er beregnet for norsk klima og har 20 års garanti. Livslengden er mer enn 50 år.

Våre utfellbare redningsstiger er anbefalt av forsikringsbransjen og brannvesen som ekstra rømningsvei ved brann og er godkjent ihht. EN-131

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for tilbud på brannstige til ditt hus/hytte. Vi leverer og monterer kjapt og effektivt!

Ring Hans Marius på tlf +47 61 27 71 30 idag!